Vinn biljetter till Allsvenskan

Skadevi Cup och IFK Göteborg har nu inlett ett samarbete där vinnarna i varje klass under Skadevi Cup inte bara belönas med medaljer utan femton biljetter till en utvald* IFK Göteborg match (hemmamatch). Detta pris delas ut som ett diplom under prisceremonin.

Men det är inte bara vinnarna i varje klass som kommer få ta del av detta. Skadevi Cup kommer även att utse de lag som tillämpar ”Fair Play” bäst. Detta lag kommer också att belönas med diplomet och 15 biljetter till valfri hemmamatch som IFK Göteborg spelar.

Så här beskriver IFK Göteborg hur det är att gå på match tillsammans med sitt lag.
”Ta med dig hela laget till Gamla Ullevi och se när Poya & Co tar emot sina allsvenska motståndare. Det blir en spännande och rolig upplevelse som ni sent kommer att glömma – ett minne för livet för hela föreningen.”

För att läsa mer om Fair Play: Klicka här

*Utvalda matcher är:
IFK Göteborg – IK Sirius – 10:e augusti
IFK Göteborg – Östersunds FK – 20:e augusti