Tack för i år

Skadevi Cup 2018 är nu till ända. En fantastiskt fin fotbollshelg med strålande sol och värme. Totalt spelades 698 matcher och det gjordes 2790 mål på dessa matcher. Vi vill rikta ett stort tack till alla som har gjort denna cupen möjlig att genomföra.  Tack till spelare, ledare, domare, funktionärer, skolpersonal, kioskpersonal, samarbetsföreningar, sponsorer och cupledningen för en väl genomförd cup. Ett stort tack till samtliga och ett ännu större välkomnande tillbaka inför nästa års turnering. Datumet för Skadevi Cup 2019 kommer att komma i höst. Nu återstår bara efterarbetet av cupen. Vi säger stort tack och önskar en fin sommar.

Vinnare i respektive klass:
F13: Segeltorps IF

F14/15: Skultorps IF

F16/17: Eskilstuna United DFF

P13: Segeltorps IF

P14: Katrineholms SK

P15: Skultorps IF

P16/17: Skövde AIK

 

Skadevi Cup