Vill Du hjälpa till under Skadevi Cup?

Vill Du vara med och hjälpa till under Skadevi Cup?

Skadevi Cup drivs av ideella krafter. Och nu undrar vi om just Du vill hjälpa till under fotbollsfesten sista helgen i juni.

Om Du vill hjälpa till så kan du göra din intresseanmälan här: Intresseanmälan funktionär

Vi söker funktionärer på följande områden:

Planvärd

Som planvärd är du placerad mellan planer och ansvarar för att bollar finns tillgängliga & att lagen får tillgång till västar vid behov. Du är även behjälplig för supportrar med frågor m.m. Städ av området runt omkring planerna ingår likaså i arbetet.

Städ

Som städpersonal är din uppgift att se till att det område du ansvara för är städat och snyggt. Städningen kan omfatta områden runt omkring planer/kiosker m.m. men även på skolor och övriga hårförläggningar.

Kiosk

Som kioskpersonal möter du kunderna ansikte mot ansikte under helgen och ansvarar dessutom för viss kontanthantering. Du behöver ha god serviceförmåga och klara av att hantera stressiga situationer. Kioskerna är placerade på Lillegårdens IP.

Matsalspersonal

Som matpersonal är du behjälplig både vid framställning, underhåll & diskning av matsal. Till din hjälp har du övrig personal och ansvarig matpersonal på varje skola. Vi får årligen väldigt mycket beröm för vår mat och personal, här kommer du att bli omtyckt. OBS: För att arbeta i matsal krävs det att du är över 18 år.

Transport

Som transportarbetare kan du arbeta med att köra ut olika material till skolor/planer. Arbetet kan omfatta att köra planlådor, kioskvaror eller övrigt material som behöver transporteras mellan planer & cupcentra. B-körkort krävs.