Grönt Kort 2019 – allt ni behöver veta

Grönt Kort är ett samarbete mellan Länsförsäkringar Skaraborg och Skadevi Cup. Detta är för att belysa de spelare som tillämpar ”fair-play”. Varje lag kommer att få fem stycken kort i sin ”lagkuvert”. Dessa kort ska tas med till matcherna för att delas ut till motståndarlaget. Lag som checkar in efter sina första matcher så finns det Gröna Kort på spelställena. Sök upp planvärden för att få kort.

Vad behöver ni som är ledare göra med Grönt Kort:
– Ta med era Gröna kort till matcherna.
– Utse en spelare i motståndarlaget som ni tycker tillämpar ”fair play” på ett bra sätt.
– Dela ut kortet till spelaren efter matchen.

Spelarna som får Grönt Kort lämnar in detta till planfuktionärerna som finns på spelplatserna. När man lämnar in sitt Gröna Kort så uppger man även, namn, lag och klass. Detta skrivs på kortet.

Det som utmärker en fair play-spelare kan vara att spelaren till exempel uppträder på ett bra sätt, peppar sina medspelare och tackar både motståndare och domare efter matchen. De spelare som tilldelas de gröna korten deltar sedan i utlottningen av en Ipad och 20 biobiljetter.

Cupledningen/Länsförsäkringar Skaraborg