Högt tryck på anmälningarna till Skadevi Cup 2020

I skrivande stund är det 212 dagar kvar till Skadevi Cup 2020. Fotbollsfesten den sista helgen i juni som detta året lockade 314 lag till Skövde med omnejd. Anmälningar till nästa års är öppna och det är redan högt tryck.

FC Järfälla, Glumslövs FF och Sommens AIF är tre av de 68 lagen som redan är anmälda till nästa års cup. Detta visar att det är högt tryck på anmälningarna då det är 20 fler lag som är anmälda nu, än vid samma tidpunkt ifjol.

Det är verkligen rolig att se att vi redan har så många lag anmälda till Skadevi Cup 2020. Detta ger ett bevis på att vårt hårda arbeta med årets upplaga av cupen har gett resultat, säger cupegeneral David Perhed.

David Perhed fortsätter:

Vi märker att flera av lagen som var här ifjol var tidiga med att säkra sina platser inför nästa år.

Så se till att säkra er plats inför nästa års upplaga av Skadevi Cup medans ni kan. Mer information om cupen och hur ni kommer till anmälan hittar ni via länkarna här nedan. Och om ni har några frågor så tveka inte att höra av er via mail.

Mer information om cupen kan ni hittar här: Cupinformation
För att anmäla ert lag till nästa års cup: Anmälan

Har ni övriga frågor så kan ni kontakta oss på mail: info@skadevicup.se

Text: Adam Lind
Foto: Viktor Ljungström