Funktionär

Skadevi Cup är en av årets största evenemang i Skövde kommun med upp emot 5000 deltagare från olika nationer. Vi öppnar upp för möjligheten att möta nya människor och att få vara en del av idrottsfamiljen på nära håll.

I sommar arrangeras Skadevi Cup (25/6-28/6) för 44:a gången och är ett av de enskilt största arrangemangen under hela året inom Skövde Kommun. Ca. 5.500 spelare och ledare är på plats torsdag – söndag. Till det ska läggas alla medföljande föräldrar och supportrar. Ca 10-12.000 besökare tar sig till vår stad under helgen. Totalt lägger vi i IFK och våra samarbetsklubbar, ner drygt 5.500 ideella arbetstimmar under dessa dagar.

För att vi skall ha möjlighet att genomföra cupen och samtidigt hålla en hög nivå på service och arrangemang behöver vi all hjälp vi kan få under helgen.

Är du kanske den personen vi söker?

Ansök i formuläret om att få vara med och hjälpa till under Skadevi Cup. Alla är välkomna att söka, och utefter bl.a. ålder & kompetens kan man därefter placeras inom olika områden. Vi garanterar inte alla ett uppdrag. Efter ansökan görs ett utval som därefter kan leda till anställning. Har man önskemål om olika uppdrag så är man välkommen att skriva detta i sin ansökan.

Ersättning

  • Som funktionär under Skadevi Cup erhåller du vid efterfrågan ett intyg med personligt utlåtande och underskrift från Cupansvarig. Utmärkt att ha med sig i arbetslivet.
  • Arbetslivserfarenhet. Föreningsarbete är ett utmärkt område att ha med på ett CV.
  • Funktionärskläder. Vid anmälan via formuläret, i tid, tillses du funktionärskläder lämpade för din arbetsuppgift.
  • Kunskap. Underskatta inte det du lär dig.
  • Måltider under turneringen. Det under förutsättning att du uppnår den minimala arbetstidskvoten vi bestämmer.

Ekonomisk ersättning

Den ersättning som du som funktionär tilldelas är beräknad utifrån det ideella arbetet du utför under turneringen. Arbetet kan alltså inte jämställas med ett vanligt sommarjobb utan utförs i första hand ideellt och ger dig andra fördelar istället.

Hör gärna av dig om du har frågor gällande detta, till info@skadevicup.se.